Pagina's

vrijdag 31 mei 2013

Rawfood: Chocolade

Ik testte voor jullie: Raw Food Chocolade en ik moet eerlijk zeggen dat deze variant van Chocolade veel gezonder is want:

-het is rijk aan magnesium
-Raw cacao is rijk aan anti-oxidanten
-Cacao geeft je natuurlijke energie zonder de nadelen van bijvoorbeeld koffie omdat de effecten van Raw theobromine en cafeïne in de cacao een wel minder effect heeft dan wanneer het gekookt is. Daarnaast is het cafeïne gehalte in cacao minimaal.
-Cacao bevat de stof: fenylethylamine, een stof die bekend staat om het aanmaken van 'liefde' en dat we de wereld aankunnen.
-Bevat ook stoffen die het welzijnsgevoel verhogen zoals: Anandamide,tryptofaan en Serotonine.
-is rijk aan: ijzer, chroom, theobromine, mangaan, zink, koper, vitamine C en omega-6 vetzuren.
-het vermindert de trek. Een stukje Raw chocolade als tussendoortje kan helpen met niet teveel eten. 
-verbetert de werking van de nieren.
-verbetert de circulatie.
-werkt helend waardoor we beter ZEN zijn in ons lichaam.

Ik heb een aantal stuks chocolade opgestuurd gekregen van dhr. André en je proeft gewoon chocolade zonder toegevoegde extracten van chemische stoffen zoals suiker, melk etc.... Die je kan vinden in de meeste supermarkten en die vallen onder het kopje 'ongezond'.

Enthousiast geworden na deze blog?!

www.rawfoodvena.nl is de website met webshop van deze overheerlijke echte chocolade en je kan er overigens nog meer Rawfood producten vinden!!

Met vriendelijke groeten van:

Maartje

P.s: Like en Share deze blog, volg mij en laat een reactie achter!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter